FF Jaro Juniors verksamhetsledare / FF Jaro Juniorin toiminnanjohtaja
Julkaistu: 19.12.2021 00.00

FF Jaro Juniors verksamhetsledare / FF Jaro Juniorin toiminnanjohtaja

FF Jaro Juniorer har valt sin verksamhetsledare, Jessica Korva. Jessica har en 15 år lång arbetserfarenhet inom motion och idrott och hon har jobbat bl.a. som projektledare, skolningsassistent och instruktör. Hon är också företagare. Jessica innehar även en gedigen utbildning inom idrott och ledarskap. Fotbollen är inte heller obekant för henne då hon har både själv spelat i FC United och varit tränare i samma förening.

- Jag känner mig hedrad och redo att utveckla Jaro Juniors verksamhet. Som Jaro Juniors verksamhetsledare vill jag vara med och utveckla föreningens verksamhet så att vi i Jakobstad även i fortsättningen kan fostra unga framgångsrika idrottare samtidigt som vi ger barn och unga en chans att växa och utvecklas.

Jessica kommer att börja sitt nya jobb 3.1.2022. Hon kommer inom kort att presenteras närmare för vår personal, våra tränare och ledare. Vi önskar Jessica välkommen till FF Jaro Junior!


FF Jaro Junior JS on valinnut toimminanjohtajansa, Jessica Korvan. Jessicalla on 15-vuoden mittainen työkokemus liikunnan ja urheilun alalla ja hän on toiminut mm. projektijohtajana, koulutusassistenttina ja ohjaajana. Hän on myös yksityisyrittäjä. Jessicalla on myös laaja koulutustausta urheilun ja johtamisen saralla. Jalkapallo ei hänelle ole vieras laji, koska hän on pelannut FC Unitedissa sekä valmentanut samassa seurassa.

- Olen otettu ja valmis kehittämään Jaro Juniorin toimintaa. Seuran toiminnanjohtajana haluan olla mukana kehittämässä seuran toimintaa niin, että me Pietarsaaressa kehitämme nuoria menestyksekkäitä urheilijoita samalla kun annamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä oppia tärkeitä elämäntaitoja.

Jessica aloittaa uudessa työssään 3.1.2022 ja tapaatte hänet kentän laidalla ja kansliassa tammikuusta lähtien. Toivotamme Jessican tervetulleiksi FF Jaro Junioriin!