NET Turnaus / NET Turnering
Julkaistu: 07.12.2018 00.00

NET Turnaus / NET Turnering

B-juniorerna ordnar NET-turnering i Tellushallen 14-16 december

FF Jaro:s B-juniorer ordnar första Northern Elite Trophy (NET) i Tellushallen den 14-16.12. Det är fråga om en förberdeande turnering inför BFM-kvalet som startar i början av februari. Bakgrunden till NET är att Skellefteå FF och Östersund FK aktivt söker utmanande matcher för sina akademi lag. För alla föreningar i norra Finland, Sverige och Norge är det utmanande att få bra matcher mot egen åldersgrupp. Tanken med NET är att Skellefteå, Östersund ordnar varsin turnering och att en ordnas i Norge och en i Finland. FF Jaro (-02) deltog sommaren 2018 i turneringen i Skellefteå.

Turneringen i Jakobstad som ordnas 14-16.12 är en förbreredande turnering för finska b-juniorer som ska kvalar till FM-serien. Ett utländskt lag deltar i och med att Skellefteå:s akademi lag deltar. Tidpunkten var inte optimal för svenska lag i och med att de har paus i sin säsong under december. Positivt är att vi har med sju av de 20 lag som deltar i kvalet till BFM serien. För att täcka kostnaderna för hall hyra och domar kostnader har vi ett litet inträde på 10 €/pers och med de kan du se alla 16 matcher!

Välkommen till Tellushallen för att se på B-juniorfotboll i nationell toppnivå!

Spelprogrammet längre ner.

LIVE Streaming på FF Jaro Juniors YouTube kanal -> https://www.youtube.com/channel/UCn9ThldDe8nXRVTJ4...


B -juniorit järjestävät NET -turnauksen Telluksessa 14.- 16. joulukuuta.

FF Jaron B -juniorit järjestävät ensimmäisen Northern Elite Trophy (NET) -turnauksen Tellushallissa 14. - 16. joulukuuta. Turnauksen ovat laittaneet alulle Skellefteå FF ja Östersund FK, jotka aktiivisesti etsivät vastustajia akatemia joukkueilleen.

Kaikilla pohjoisen joukkueilla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa on haastavaa löytää vastustajia hyviin otteluihin omassa ikäluokassa ja NET -turnauksella haetaan siihen ratkaisua. NET -turnauksessa Skellefteå ja Östersund järjestävät molemmat yhden turnauksen ja Suomi ja Norja järjestävät yhdet turnaukset. FF Jaro (-02) osallistui kesällä 2018 turnaukseen Skellefteåssa.

Turnaukseen osallistuu Skellefteån akatemia -joukkue ja seitsemän B -junioreiden SM -karsintaan osallistuvasta 20:stä joukkueesta. Tapahtuma on samalla valmistava turnaus helmikuun alussa alkavaan SM -karsintasarjaan. Kustannusten kattamiseksi on otteluihin pieni 10 euron sisäänpääsy maksu, jolla pääsee katsomaan kaikki 16 ottelua.

Tervetuloa Tellushalliin seuraamaan B-juniorijalkapalloa kansainvälisellä tasolla!

LIVE Streaming FF Jaro Juniorin YouTube kanavalla -> https://www.youtube.com/channel/UCn9ThldDe8nXRVTJ4...



Seuran uusimmat