Julkaistu: 15.03.2019 00.00

Klädbeställning / Vaatetilaus

Hej,

På hemsidan finns nu en beställningsblankett där ni kan fylla i det ni vill beställa . Jaro byter märke från Macron till Puma denna säsong, men man kan spela med Macronkläder ännu i år. Kom ihåg att Rat 2 skall vara betald för att ha rätt till en klädpeng på 20 €. Alla spelare ska ha röd och vit spelskjorta, röda shorts och strumpor (Macron eller Puma). Som tidigare nämt vid föräldramötet rekommenderar jag att samtilga beställer Vit borta match tröja!

Bifogat finns länk till katalog och prislista samt till beställningsblanketten. Obs! Shorts och strumpor finns även vid Mattssons.

https://junior.ffjaro.fi/materiaalipankki/?downloa...


Hei,

Kotisivullamme on nyt mahdollista tilata vaatteen tilauslomakkeen kautta. Jaro vaihtaa vaatetoimittajaa Macronista Pumaan, mutta vielä tällä kaudella voi käyttää Macron vaatteita. Muistakaa että kaikilla jotka on maksanut osa 2 oikeuttaa käyttää 20€ vaateraha. Kaikilla pelaajillla tulee olla sekä punainen että valkoinen pelipaita, punaiset shortsit ja sukat (Macron tai Puma). Niin kun aiemmin vanhempien kokouksessa mainittu suosittelen että kaikki tilaa Valkoisen vieras ottelu paidan!

Alla löytyy linkit kuvastoon ja hinnastoon sekä tilauslomakkeeseen. Huom! Shortsit ja sukat löytyy myös Mattssonilta hyllystä.

https://junior.ffjaro.fi/materiaalipankki/?downloa...

Seuran uusimmat